ångest

Den här veckan försvann alldeles för fort! Åh, jag vill inget annat än att vara kvar. Jag kommer grina imorgon, helt seriöst. Åh.. 
 
Men till det jag skulle till från början. I tisdags och onsdags så gjorde vi iordning massor av grejer till teknikåttan semin och finalen som var idag torsdag. Jag och Röde gjorde iordning alla frågor till eleverna, plockade fram rekvisitan, gjorde prischeckarna osv. Och under dagen så har jag haft hand om alla frågorna. Och kan säga att en sån sak tog verkligen på krafterna, för helvete va jag är trött nu! Usch.. 

första dagen på sista veckan.

Usch, jag börjar få lite ångest över att jag gick in på sista veckan på min praktik nu faktiskt. Vill inget hellre än att vara kvar här, för jag trivs som fisken i vattnet.
 
Igår fick vi testa att göra egna smycken i glasverkstan, och jäklar va pilligt det var, och va svårt det var att hitta någon fantasi att göra något utav. Men tillslut så hade jag gjort tre grejer, som jag vart nöjd med. Jag gjorde ett mörkblått/svart kors, och två avlånga rundade rektanglar eller va man ska säga. Så nu saknas bara ett hänge och läderband/halsband att hänga dom i. Jag tror dock inte att jag kommer använda dem, då jag inte är så mycket för halsband.
 
Dagen över lag gick ganska fort, eftersom vi höll på med glaset ända fram till lunch. Sen efter lunch så var det bara massa småfix att göra från teknikmässan. Sen mot lilla hemmet!
 
 

Teknikmässan 2014

Nu till det jag sysslat med under fyra veckors tid. Jag och min klasskompis Elina har vari med och anordnat en mässa vid namn Teknikmässan 2014. Vad har vi då gjort under dessa veckor? Det känns som vi gjort allt, verkligen allt. Men det slutade så himla bra! Jag är så nöjd. Det har vart allt från att laminera små flaggor, till att klippa ut fötter, göra strax över tusen namnskyltar, maila fram och tillbaka till företag, göra goodiebags, slå in ca 50 paket, letat grejer, åkt på en maaaassa ärenden (deras bil är helt underbar att köra!!) göra en tipspromenad + en utslagsfråga till den (vilket jobb!..) och ja gud vet vad. Vissa dagar har vart kanske tråkigare än de andra, men såhär i slutändan så var det så jävla värt det. Under dessa två dagar så har vi haft föreläsningar, både i olika konferensrum och inne i stora björn. Men även en mässa där alla eleverna fick gå och kolla och prata med företagen som fanns. 
 
När mässan började igår, när alla gick in i stora björn så hade jag rysningar på hela kroppen för att det var så bra. JAG har gjort det här, JAG har anordnat en hel mässa, med ett tjugotal företag och skolor, och över tusen elever. Jag har aldrig haft en så rolig praktikplats, och den är inte ens över än. Jag vill inte lämna detta stället. Inte alls, alla är så underbara. 
 
Vilka har jag då jobbat med? Jag har jobbat med all den underbara personalen på framtidsmuseet, samtidigt som jag även jobbat med några från Hotel Galaxen, då vi hyrt konferansrum osv från dem. Men coolast av allt, jag har jobbat med Nassim al Fakir. Hur coolt? Och jag har alrdig träffat en så sprallig och energifull människa i hela mitt liv. Han fullbordade mässan totalt. 
 
På översta bilden så är det en massa grejer från några av företagen som fanns. 
 
 
 
 
 
En läskig flygande grej, men gud va den blåste skönt, för det var hemskt varmt där inne! Denna styrde några elever från Stoltorgsgymnasiet med en iPad tror jag det var. Någon slags platta var det iallafall. 
 
 
En bild som jag fick äran att ta från Nassims lur. 
 
 
Märkte att armbanden från Högskolan Dalarna lyste i mörkret, haha.